Huisarts

Ik werk sinds 10-2021 in de praktijk waarbij het doel is dat ik op redelijk korte termijn samen met dr. Au zal gaan associëren.

Na een carrière bij de Koninklijke Marine ben ik in 2005 aan mijn opleiding geneeskunde begonnen. Na mijn basisopleiding in Amsterdam heb ik in Duitsland op de afdeling chirurgie gewerkt. Hierna ben ik gaan werken op de Spoedeisende Hulp (samen met dokter Au). Daar heb ik de affiniteit met de spoedeisende geneeskunde ontdekt en verder doorontwikkeld met als initiële doel spoedeisende hulparts te worden.  Na een aantal jaren de opleiding gevolgd tot SEH-arts, heb ik gekozen voor het vak huisarts waar ik tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van heb gekregen. De band die je ontwikkeld met je patiënten en de diversiteit van zorg die je kan leveren is wat het huisartsenvak mijns inziens tot een van de leukste beroepen die je kunt hebben binnen de zorg.

Daarnaast werk ik als Stadion-arts bij de Johan Cruijff ArenA (voorheen Amsterdam ArenA) bij de wedstrijden van het Nederlands elftal, waarbij ik zorg draag voor de spelers en medewerkers op en langs het veld voor acuut spoedeisende hulp.

Mijn speerpunten zijn kleine chirurgische verrichtingen (in de toekomst kan men ook voor ooglid correcties, botox-injecties en vasectomie bij mij terecht) en terminale zorg (het persoonlijk begeleiden van mensen in de laatste fase van hun leven)

Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag.