Huisarts

Ik werk sinds oktober ’21 in de praktijk waarbij het doel is dat ik op redelijk korte termijn samen met dr. Au zal gaan associëren om samen met hem de praktijk te gaan dragen.

Na een korte carrière bij de Koninklijke Marine ben ik in 2005 aan mijn opleiding geneeskunde begonnen. Na mijn basisopleiding ben ik, via een kort uitstapje naar Duitsland waar ik een aantal maanden voor de chirurgie heb gewerkt, terecht gekomen op de Spoedeisende hulp in Alkmaar waar ik anderhalf jaar heb gewerkt. Daar heb ik de affiniteit met de spoedeisende geneeskunde ontdekt en verder doorontwikkeld met als initiële doel spoedeisende hulparts te worden.  Ik heb een aantal jaar de opleiding gevolgd tot SEH-arts, echter door veranderende omstandigheden en prioriteiten heb ik mij om laten scholen tot huisarts waar ik tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van heb gekregen. De band die je ontwikkeld met je patiënten en de diversiteit van zorg die je kan leveren is wat het huisartsenvak mijns inziens tot een van de leukste beroepen die je kunt hebben binnen de zorg.

Naast het huisarts zijn werk ik als stadionarts bij de J.C. ArenA bij de wedstrijden van het Nederlands elftal daar, waarbij ik zorg draag voor de spelers en medewerkers op en langs het veld voor acuut spoedeisende hulp.

Ik zal vanaf december werkzaam zijn op de maandag t/m donderdag.