Afspraken

Afspraken op het spreekuur zijn in te plannen tussen 08:00-10:00 uur. Het middag spreekuur is voor dringende medische vraagstukken en spoed. De consulten duren 15 minuten en per 15 minuten kunt 1 klacht bespreken. Wij willen u informeren dat vanwege drukte het mogelijk een paar dagen kan duren voor u een afspraak bij de huisarts kan krijgen. Dit is geen onwil van ons personeel maar helaas zijn wij ook getroffen door te toenemende zorgvraag en druk op de zorg.

Urines

Urines kunt u dagelijks inleveren aan de balie. Op het moment dat u de urine komt brengen mag het niet langer dan 2 uur in het potje zitten. Wij vragen u de urine voor 10 uur ‘s morgens te komen brengen. Gaarne bij het inleveren een vragen formulier invullen die u krijgt van onze assistente. U kunt dezelfde dag tussen 14:00-16:00 uur bellen voor de uitslag

Afzeggen

Afspraken dienen minimaal 12 uur van te voren te worden afgebeld, anders worden er kosten in rekening gebracht die niet vergoed worden door u zorgverzekeraar.

Eerste hulp

Voor eerste hulp: pijn op de borst, benauwdheid, open wonden, verbrandingen e.d. kunt u altijd direct terecht. Als u van tevoren belt wordt er rekening gehouden met uw komst!


Wij hebben in de praktijk meerdere soorten zorg professionals in dienst. Wij hebben huisartsen, een physician assistant, verpleegkundig en assistentes in dienst. Alle zijn gediplomeerd. Wij bieden ook opleidingsplekken maar alle consulten worden overlegd met een gediplomeerd medewerker.

In de praktijk is op de zaterdag een diëtiste aanwezig die zelfstandig spreekuur houdt.

Tijdens uw bezoek aan onze praktijk of tijdens een telefoongesprek wordt u te woord gestaan door een van onze assistentes.