Tijdens uw bezoek aan onze praktijk of tijdens een telefoongesprek wordt u te woord gestaan door een van onze assistentes Barbra, Jiska, Karin, Angela en Mariska.

08:00 - 10:00 bellen voor afspraak en voor het aanvragen van visites.
09:00 - 12:00 bellen voor het aanvragen van verwijskaarten, recepten en algemene vragen.
12:00 - 16:00 bereikbaar voor spoedgevallen
13:00 - 14:00 telefonisch "terugbel" spreekuur (indien u belt met een vraag 's morgens, bellen wij u gedurende deze tijd terug).
12:00 - 16:00 zijn wij uitsluitend voor dringende zaken telefonisch bereikbaar, om de assistentes gelegenheid te geven eigen spreekuren te houden (meten bloeddruk, diabetes mellitus, injecties enz.). Voor alle spreekuren van de assistentes dient u vooraf een afspraak te maken.
16:00 - 17:00 bellen voor uitslagen, u kunt 4 werkdagen na een onderzoek bellen voor de uitslag.

Vanaf 08:00 uur is er een afsprakenspreekuur. Deze afspraken kunnen al enkele dagen tot weken van te voren gemaakt worden. 's Middags is er een afsprakenspreekuur, waarvoor u alleen dezelfde dag een afspraak kunt maken. Voor een afspraak op het spreekuur wordt 10 minuten gereserveerd. Heeft u meer tijd nodig, geeft u dit dan aan bij de assistente.

  • Dokter Au heeft spreekuur op maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdag
  • Dokter Tournier heeft spreekuur op dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Dokter de Vries heeft spreekuur op maandag, woensdag en vrijdag.
  • Dokter de Wit heeft spreekuur op maandag t/m donderdag.
  • Inleveren urine graag vóór 10 uur 's morgens!
  • Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren afgebeld te worden, anders worden er kosten in rekening gebracht!
  • Voor eerste hulp: pijn op de borst, benauwdheid, open wonden, verbrandingen e.d. kunt u altijd direct terecht. Als u van tevoren belt wordt er rekening gehouden met uw komst!

In de praktijk zijn meerdere praktijkverpleegkundigen werkzaam, die zelfstandig gespecialiseerde taken verrichten onder supervisie van de huisartsen. Zo is er een praktijkondersteuner van de huisartsen gespecialiseerd in Astma/COPD en diabetes, een praktijkverpleegkundige voor de ouderenzorg en een praktijkondersteuner voor GGZ problematiek.
De praktijkverpleegkundigen houden zelf spreekuur en/of leggen huisbezoeken af onder supervisie van de huisartsen. Wanneer u hiervoor in aanmerking komt, krijgt u automatisch bericht van de praktijkverpleegkundige of de assistente voor het maken van een afspraak.
In de praktijk is op de zaterdag een diëtiste aanwezig die zelfstandig spreekuur houdt.