Huisarts / praktijkhouder

Ik werk sinds 01-2017 in de praktijk en per 01-2018 heb ik deze praktijk overgenomen.

Na mijn basisopleiding (AMC Amsterdam) heb ik een aantal jaren op de Spoedeisende Hulp gewerkt met aandachtsgebied trauma en evenementen-drugs. Als hobby werkte ik als evenementen-arts op grote dance-evenementen (zoals Defqon, Awakenings, Loveland, Masters of Hardcore, Flying Dutch).

Naast huisarts ben ik tijdens deze Corona-pandemie ook crisis-coordinator in Maassluis. Verder ben ik bestuurslid van de Huisartsenpost in Schiedam en houd ik me vooral bezig met het verbeteren van de spoedzorg (samenwerking met verschillende partners zoals spoedeisende hulp, ambulancedienst en GGZ Crisisdienst).

Ik werk van maandag t/m donderdag. Dinsdag heb ik beperkt spreekuur en houd ik me vooral bezig met praktijkzaken.

Huisarts

Ik heb mijn studie geneeskunde in Groningen gevolgd en daarna de huisartsenopleiding. Sinds 1999 ben ik werkzaam als huisarts in Maassluis. Mijn speciale aandacht geldt de urologie/gynaecologie. Verder ben ik SCEN-arts. Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk.

Huisarts

Na mijn geneeskundestudie in Rotterdam heb ik een tijd als arts assistent kindergeneeskunde in het toenmalige Schieland Ziekenhuis gewerkt. Vervolgens heb ik in 2004 mijn huisartsenopleiding afgerond,waarna ik 2 jaar in de regio Rijnmond heb waargenomen. Sinds 2006 werk ik met veel plezier bij Docwerk, 3 dagen in de week (di-do-vr). Verder heb ik inmiddels 3 kinderen waar ik heel veel van geniet.
Ik vind het huisartsenvak leuk omdat het zo breed is en dus erg afwisselend, en zo zou ik het ook graag willen uitoefenen.

Praktijkmanager / Assistente

Ik ben sinds 2004 werkzaam in de praktijk. Mijn werkdagen zijn ma t/m do

Assistente

Sinds 1993 ben ik werkzaam als assistente in deze praktijk. Sinds ik moeder ben van 2 kinderen, werk ik parttime op donderdag en vrijdag. Ik vind dit werk nog steeds leuk en afwisselend.

Assistente

Ik ben sinds 2007 werkzaam bij Docwerk, mijn passie is mensen helpen om te stoppen met roken. Het is een prachtig gevoel als het lukt voor de patiënten en voor mij.

Assistente
Praktijkondersteuner GGZ

Sinds 2014 ben ik werkzaam als POH GGZ in de praktijk en dat doe ik met veel plezier. Het staat voor Praktijkondersteuner Huisarts op GGZ gebied. Ik begeleid mensen met lichte psychische klachten zoals: depressie, angst, burn out, rouw, relatieproblemen, slaapproblemen. Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Praktijkondersteuner Astma/COPD en Diabetes

werkdagen maandagochtend – woensdag en vrijdag ochtend

Physician Assistent i.o.

Sinds 2007 ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut bij Fysio Docwerk in Maassluis. Mijn interesse gebied ligt juist in de hele breedte van de mens en zijn/haar gezondheid(sprobleem). Daarom wil ik mijn kennis verbreden en volg ik per 1-9-2020 een master opleiding voor Physician Assistant. Gedurende deze 2,5 jaar zal ik het werken bij Huisartsenpraktijk Docwerk combineren met de studie om verder opgeleid te worden in de huisartsengeneeskunde en de huisartsen te ondersteunen in hun spreekuur.

Praktijkverpleegkundige Careyn

Gespecialiseerd wijkverpleegkundige, binnen Docwerk met name voor Ouderenzorg.