Huisarts

Ik ben een all-round huisarts en onlangs met mijn gezin verhuisd naar Rotterdam.
Ik heb hiervoor jaren op de spoedeisende hulp gewerkt met als specifiek aandachtsgebied evenementen-drugs. Als hobby treed ik op als evenementen-arts. Vier jaar geleden heb ik de overstap gemaakt om huisarts te worden.

Huisarts

Ik heb mijn studie geneeskunde in Groningen gevolgd en daarna de huisartsenopleiding. Sinds 1999 ben ik werkzaam als huisarts in Maassluis. Mijn speciale aandacht geldt de urologie/gynaecologie. Verder ben ik SCEN-arts. Ik ben op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk.

Huisarts

Na mijn geneeskundestudie in Rotterdam heb ik een tijd als arts assistent kindergeneeskunde in het toenmalige Schieland Ziekenhuis gewerkt. Vervolgens heb ik in 2004 mijn huisartsenopleiding afgerond,waarna ik 2 jaar in de regio Rijnmond heb waargenomen. Sinds 2006 werk ik met veel plezier bij Docwerk, 3 dagen in de week (di-do-vr). Verder heb ik inmiddels 3 kinderen waar ik heel veel van geniet.
Ik vind het huisartsenvak leuk omdat het zo breed is en dus erg afwisselend, en zo zou ik het ook graag willen uitoefenen.