Huisarts

Ik werk sinds oktober ’21 in de praktijk waarbij het doel is dat ik op redelijk korte termijn samen met dr. Au zal gaan associëren om samen met hem de praktijk te gaan dragen.

Na een korte carrière bij de Koninklijke Marine ben ik in 2005 aan mijn opleiding geneeskunde begonnen. Na mijn basisopleiding ben ik, via een kort uitstapje naar Duitsland waar ik een aantal maanden voor de chirurgie heb gewerkt, terecht gekomen op de Spoedeisende hulp in Alkmaar waar ik anderhalf jaar heb gewerkt. Daar heb ik de affiniteit met de spoedeisende geneeskunde ontdekt en verder doorontwikkeld met als initiële doel spoedeisende hulparts te worden.  Ik heb een aantal jaar de opleiding gevolgd tot SEH-arts, echter door veranderende omstandigheden en prioriteiten heb ik mij om laten scholen tot huisarts waar ik tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van heb gekregen. De band die je ontwikkeld met je patiënten en de diversiteit van zorg die je kan leveren is wat het huisartsenvak mijns inziens tot een van de leukste beroepen die je kunt hebben binnen de zorg.

Naast het huisarts zijn werk ik als stadionarts bij de J.C. ArenA bij de wedstrijden van het Nederlands elftal daar, waarbij ik zorg draag voor de spelers en medewerkers op en langs het veld voor acuut spoedeisende hulp.

Ik zal vanaf december werkzaam zijn op de maandag t/m donderdag.

Huisarts / praktijkhouder

Ik werk sinds 01-2017 in de praktijk en per 01-2018 heb ik deze praktijk overgenomen.

Na mijn basisopleiding (AMC Amsterdam) heb ik een aantal jaren op de Spoedeisende Hulp gewerkt met aandachtsgebied trauma en evenementen-drugs. Als hobby werkte ik als evenementen-arts op grote dance-evenementen (zoals Defqon, Awakenings, Loveland, Masters of Hardcore, Flying Dutch).

Naast huisarts ben ik tijdens deze Corona-pandemie ook crisis-coordinator in Maassluis. Verder ben ik bestuurslid van de Huisartsenpost in Schiedam en houd ik me vooral bezig met het verbeteren van de spoedzorg (samenwerking met verschillende partners zoals spoedeisende hulp, ambulancedienst en GGZ Crisisdienst).

Ik werk van maandag t/m donderdag. Dinsdag heb ik beperkt spreekuur en houd ik me vooral bezig met praktijkzaken.

Huisarts

Na mijn geneeskundestudie in Rotterdam heb ik een tijd als arts assistent kindergeneeskunde in het toenmalige Schieland Ziekenhuis gewerkt. Vervolgens heb ik in 2004 mijn huisartsenopleiding afgerond,waarna ik 2 jaar in de regio Rijnmond heb waargenomen. Sinds 2006 werk ik met veel plezier bij Docwerk, 3 dagen in de week (di-do-vr). Verder heb ik inmiddels 3 kinderen waar ik heel veel van geniet.
Ik vind het huisartsenvak leuk omdat het zo breed is en dus erg afwisselend, en zo zou ik het ook graag willen uitoefenen.

Praktijkmanager / Assistente

Ik ben sinds 2004 werkzaam in de praktijk. Mijn werkdagen zijn ma t/m do

Assistente

Sinds 1993 ben ik werkzaam als assistente in deze praktijk. Sinds ik moeder ben van 2 kinderen, werk ik parttime op donderdag en vrijdag. Ik vind dit werk nog steeds leuk en afwisselend.

Assistente
Praktijkondersteuner GGZ

Sinds 2014 ben ik werkzaam als POH GGZ in de praktijk en dat doe ik met veel plezier. Het staat voor Praktijkondersteuner Huisarts op GGZ gebied. Ik begeleid mensen met lichte psychische klachten zoals: depressie, angst, burn out, rouw, relatieproblemen, slaapproblemen. Ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Praktijkondersteuner Astma/COPD en Diabetes

werkdagen maandagochtend – woensdag en vrijdag ochtend

Physician Assistent i.o.

Sinds 2007 ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut bij Fysio Docwerk in Maassluis. Mijn interesse gebied ligt juist in de hele breedte van de mens en zijn/haar gezondheid(sprobleem). Daarom wil ik mijn kennis verbreden en volg ik per 1-9-2020 een master opleiding voor Physician Assistant. Gedurende deze 2,5 jaar zal ik het werken bij Huisartsenpraktijk Docwerk combineren met de studie om verder opgeleid te worden in de huisartsengeneeskunde en de huisartsen te ondersteunen in hun spreekuur.